SEO expert Joomla

Je bent op zoek naar een expert of specialist op gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) voor je Joomla website? Als SEO expert ken ik Joomla zeer goed en werk daar zelf ook mee binnen andere websites waaraan ik verbonden ben. Onze Kwaaijongens website is in Joomla gebouwd. Vraag jij je af of ik jou site kan optimaliseren? Ja, bel of mail me of vraag een SEO check Joomla aan.

SEO en Joomla

Joomla is een prachtig open-source CMS waarbinnen je website kunt bouwen. De enorme functionaliteit maakt Joomla al jaren mijn favoriet naast WordPress. Ik heb daarbij wel degelijk mijn advies afhankelijk van gevraagde functionaliteit en ervaring van de beheerder. Binnen website bouw in Joomla dien je al rekening te houden met SEO, de techniek in bouw, code en de hosting servers waarop je Joomla site draait. Naast de techniek kijk ik ook naar je inhoud, de content binnen je website. De interne en externe linkbuilding en de koppelingen via social media. Ook niet meer te vergeten deze tijd.  Joomla heeft alle elementen in zich waarmee je optimaal kunt scoren binnen Google. SEO is echter geen eenmalig proces, dit is een continue proces waar ik je graag bij help.

SEO advies Joomla

SEO advies Joomla, daar kun je mij ook voor vragen. Ik geef zowel SEO advies aan bedrijven en zelfstandigen in het optimaliseren van hun websites in Joomla.

SEO coaching zeg ik wel eens tegen relaties. Doordat ik periodiek betrokken blijf bij je bedrijf spar ik met je over SEO en over hoe je strategisch wegen kunt verbreden in je bedrijfsvoering. Of niches vinden die jij zelf op het moment niet ziet vanuit een soort bedrijfsblindheid. Dit hebben we allemaal.

Wil jij SEO coaching advies?

SEO werkzaamheden binnen Joomla

Ik werk ook daadwerkelijk aan verbeteringen binnen je Joomla website om SEO aan te pakken. Hiervoor maak ik een afspraak op basis van een aantal uren die ik per maand besteed in het optimaliseren van je website. De rolverdeling stemmen we vooraf af. Wil jij SEO aanpakken binnen je Joomla site? Vraag SEO expert Joomla, maak een afspraak.

Waarop wil je gevonden worden? Bepaal je zoekwoorden zorgvuldig, durf je niches te kiezen. Kies voor relevante bezoekers ipv aantallen. Het gaat om de conversie tenslotte. 

SEO analyse en strategie

SEO binnen Joomla aanpakken is één, technisch gezien. Vaak merk ik daarbij dat een goede analyse en strategie ontbreken. Daarom neem ik dit mee in mijn vraagstelling voor SEO. Zodat we gezamenlijk een goed beeld hebben waar je staat met je Joomla website en welke strategie we inzetten voor SEO verbeteringen maar nog belangrijker de uitbouw. Dit hoeft niet altijd heel complex te zijn, ik werk graag pragmatisch.

SEO expert Joomla