Freelance SEO specialist

Wil jij een freelance SEO specialist inhuren voor je website?

Dan ben je aan het juiste SEO adres. Via deze website richt ik mij als SEO expert op de term freelance SEO specialist in de regio van Den Bosch, Oss, Uden, Eindhoven en Nijmegen. Lekker dichtbij, zodat persoonlijk contact binnen een half uur op kantoor of locatie mogelijk is. Als SEO specialist maak ik deel uit van een groep SEO experts binnen Kwaaijongens. Gezamenlijk kijken we hoe we het beste SEO resultaat kunnen bereiken. Je kunt mij inhuren als freelance SEO specialist of als SEO coach in de regio. Daarbuiten kan ook maar vind ik zelf ook wat lastiger. Ik zit namelijk graag met elkaar periodiek aan tafel. Mijn SEO advies en aanpak is toepasbaar op iedere website, van zelfstandige tot groot MKB en is gericht op het laten groeien van je online omzet. Wil jij serieus aan de slag om meer online omzet te genereren dan nodig ik je graag uit voor een gesprek.

Een freelance SEO specialist, wat doet die?

Als zoekmachine optimalisatie specialist ga ik aan de slag om je online omzet te vergroten. Daarbij staat kennisdeling, advies, sparren over je business en ondersteuning op gebied van alle elementen binnen en buiten je website die er toe doen:

  • Vindbaarheid
  • Design
  • Techniek
  • Teksten
  • Afbeeldingen
  • Conversie
  • Linkbuilding
  • Analyse

Al deze elementen nemen we vanuit een praktische benadering mee in de SEO aanpak. Om hier concreet mee aan de slag te kunnen voer ik eerst een SEO analyse uit. Waar staat je website op dit moment. Vervolgens kan er een plan van aanpak worden opgesteld of beginnen we gewoon heel pragmatisch met first things first. Een freelance SEO specialist kijkt objectief naar jouw website en is niet gekleurd door vakinhoudelijke kennis van je bedrijf.

Wie kan een freelance SEO specialist gebruiken?
Iedereen is mijn antwoord, hoe bepaal je in overleg. Wel is het zo dat je als MKB bedrijf serieus aan de slag wilt met SEO. Structureel, een eenmalige SEO actie is vaak een tijdelijke verbetering. Als SEO expert binnen Kwaaijongens werken wij voor relaties in diverse branches van klein tot groot. Jij hebt kennis van jouw business en wij van SEO, de combinatie maakt dat we topposities in Google voor je kunnen realiseren. SEO kan worden toegepast op ieder type website, wij laten je zien hoe.

Een freelance SEO specialist gericht op de regio
Zoals ik al kort even aangaf werk ik graag binnen de regio waar ik woon en werk. Dit geldt voor al SEO specialisten binnen Kwaaijongens. Natuurlijk hebben we ook relaties buiten deze regio en ook dat werkt. Ik richt me met SEO op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Eindhoven, Nijmegen en alle plaatsen die hierbinnen vallen. Wil jij mij inhuren, dat kan bel gewoon even en we maken een afspraak.

Kies jouw freelance SEO specialist

Wil jij een freelance SEO specialist inhuren, ga dan in gesprek. Er zijn vele SEO specialisten actief, dus kies de jouwe. Ben je nieuwsgierig naar mijn visie en hoe ik jou ga helpen op gebied van SEO en meer, want het houd niet op bij alleen SEO om succesvol te zijn. Ik ben 1 telefoontje of mailtje weg. Jij kiest!