Wie is Eric Reuser?

Eigenaar en rebel binnen Kwaaijongens, lid van vrijwillige brandweer in het mooie dorp Zeeland in Noord-Brabant. Gek op buiten koken en zijn Jeep Wrangler. Getrouwd, twee fantastische kids die zelf aan het ondernemen zijn. Genietend van het leven. En:

“Een door passie gedreven ondernemer onderscheidend door zijn enthousiasme, scherpe analyses en helpende hand in het realiseren van doelen voor zichzelf en zijn relaties.” Zijn woorden vanuit diverse klanten die ik vol trots hier neer zet!

Vanaf 2004 ben ik bevangen door het internet als medium, de kracht van online marketing, vertaald naar een succesvolle website of webshop.

Ik durf te zeggen dat ik ondertussen weet hoe je een succesvolle online strategie opzet, voor zowel klein MKB en grotere bedrijven. Wil jij een succesvolle website die scoort in de zoekmachines, die meer conversie realiseert. Die je bedrijf doet groeien.

Weet dat dit voor iedere ondernemer bereikbaar is! Ik help je dit graag realiseren.

Kom eens kennismaken, ervaar mijn passie. Maak kennis met het team van specialisten die samen met jou deze weg naar succes mogelijk maken. Of je nu een startend bedrijf bent, zonder website. Er moet er één komen. Of je bent al een tijdje bezig maar komt niet verder.

Hoe lang blijf je nog twijfelen? Je afvragen wat je moet doen, wie je hierbij kan helpen.

Wil je meer over mij als persoon weten en wat ik gedaan heb, kijk dan bij mijn LinkedIn profiel. Wil je mij leren kennen, kom koffie drinken.

Wat zeggen anderen over mij?

“Vereniging Vastgoedjunior had behoefte aan een ijzersterk internetplatform. In het vergelijk tussen drie partijen, was het contact met Kwaaijongen Eric meteen goed. Persoonlijk, direct en met de (brood)nodige reflectie. In de samenwerking bleek Eric een hele waardevolle sparringpartner. Het credo: “Eerst de doelstelling van Vastgoedjunior vlijmscherp krijgen en dan pas de technische vertaling.” Wat ons betreft de gouden formule! Erg content zijn we dan ook met ons nieuwe platform. Omdat dit is gebouwd in Joomla! – ja iets duurder, maar o zo gebruiksvriendelijk! – is het beheer voor ons een eitje. Dank jullie wel Kwaaijongens!“

“Eric is an enthousiastic open person. focussing at possibilities instead of problems. He and his businesspartner Roel did build a tailormade communicationcenter application for Ixoconcept that, after the development phase, significant improved the efficiency of our organization. Next to that it is always fun to work with Eric since he’s a person with a strong possitive attitude.“

“Oprechte verdieping in de Visie en Missie van YouCT en de daarbij horende open vragen zorgden er voor dat we na het bezoek van Eric, van Kwaaijongens, met meer vragen zaten dan daarvoor. Wie is YouCT?, Wat doen jullie? en Waarom doen jullie de dingen zoals je ze nu doet? Wat is het DNA van YouCT, waarom zijn jullie onderscheidend? Kortom Kwaaijongens gaat uit van de inhoud en komt vervolgens tot een design en navigatie die past bij de organisatie. Buiten de passie die de organisatie uitstraalt is er één uitspraak blijven hangen; Durf te kiezen!…”

Er zijn veel vakbekwame mensen.
Er zijn ook veel sympathieke mensen.
Tevens zijn er creatieve mensen en onorthodoxe mensen.
Bovendien zijn er bijzonder loyale mensen.
Om maar niet te spreken over de springlevende, de rustige, de hulpvaardige en ook de vrolijke mensen.
Er zijn echter maar weinig mensen die kenmerkend zijn voor al deze eigenschappen.
En dat is nou juist de reden dat ik Eric overal kan aanbevelen.