SEO adviseur

Je wilt als bedrijf of zelfstandige hoger en beter scoren in de zoekresultaten van Google? Vraag een SEO adviseur om je te helpen. Ik kijk samen met jou naar verbetering binnen en buiten je website. Als SEO adviseur kijk ik breder dan alleen naar technische SEO elementen. Ik ben je sparringspartner in online marketing.

Wat zijn zoal mijn taken als SEO adviseur

Zoekwoorden onderzoek

Doelstelling is om meer relevante bezoekers naar je website te krijgen. Converterende bezoekers dan wel te verstaan. Door het juist inzetten van SEO op relevante zoekwoorden en zoekwoord combinaties. Hiervoor voer ik een zoekwoorden onderzoek uit in lijn met je bedrijfsvoering. Gericht op je doelgroep(en).

Tijdens dit onderzoek neem ik ook je concurrentie mee om zo een goed beeld te krijgen. Ik denk anders, heb geen last van bedrijfsblindheid of andere tunnels als het gaat om jou bedrijf. Zeker ik ken dat gevoel, heb er binnen mijn eigen bedrijf soms ook last van. Daarbij maak ik dan gebruik van een andere Kwaaijongen binnen het netwerk van Kwaaijongens.

On-page SEO optimalisatie

Voor sommige een onbekend woord on-page. On-page optimalisatie wil in mijn ogen als SEO adviseur niets anders zeggen dan alle elementen op gebied van SEO binnen je website. We hebben het hier dan over elementen als:

  • De structuur
  • De content/pagina inhoud
  • De code
  • url opbouw

Dit zijn ze niet allemaal maar geeft je een beeld van de breedte bij on-page optimalisatie weer. Waarbij niet alles in 1 keer aan te pakken is. We kijken waar de grootste winst te halen is en bouwen dan verder uit.

Off-page optimalisatie

Dan hebben we ook off-page optimalisatie waar ik naar kijk. Dit heeft vooral te maken met hoe de wereld van andere websites, social media kanalen en andere internet media naar je website kijken.

Ben je een autoriteit met je website binnen jou gebeid. Ook de hosting omgeving neem ik hierin mee, dit vind ik geen on-page maar off-page. Je hebt hier zelf minder invloed op.

Ga niet zomaar linkjes ruilen omdat dat als linkbuilding wordt gezien. Kies hier bewust en zorg dat het relevante links zijn. Vraag om advies.

SEO Advies in de regio

Heb jij een bedrijf of ben je zelfstandige uit de regio Den Bosch, Oss, Uden, Veghel, Nijmegen en Eindhoven? En wil je graag SEO advies van een adviseur bij jou in de buurt? Dan is het antwoord, bel me of vraag advies.