SEO specialist gezocht?

U zoekt de hulp van een SEO expert, specialist, die u kan helpen om uw website of webshop beter te laten scoren in de zoekmachines zoals Google. Als uw bedrijf in de regio Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven zit kunnen we eens afspreken. Als SEO expert, of specialist, houd ik mij bezig met alles rondom online marketing en met als focus SEO.

Een SEO aanpak op maat

Geen standaard pakket? Een SEO aanpak afgestemd op een beschikbaar budget? Natuurlijk kent SEO een aantal onderdelen waar we met elkaar naar moeten kijken en 1 uur per maand is geen uur omdat alleen het meten en analyseren deze tijd al opslokt. Wel is het zo dat bij SEO we samen zaken kunnen aanpakken zodat we tijd zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Ik vind het als SEO specialist belangrijk om een juiste afweging te maken welke onderdelen sneller resultaat tot gevolg hebben. Daarin onderscheid ik 3 basis elementen zoals;

  • SEO technisch, hoe zit de site technisch in elkaar, de hosting en meer.
  • On-page, content inhoudelijk. Is de inhoud afgestemd op zoekwoord en doelgroep
  • Off-page, hoe staat uw site ervoor vanuit linkbuilding en social media kanalen

SEO strategie, gewoon pragmatisch

Veel MKB bedrijven willen graag een pragmatische SEO aanpak, zelf ben ik daar ook voorstander voor. U kent immers uw klanten en weet wat uw doelgroep wilt, ik daarentegen heb een passie voor SEO en de combinatie maakt dat we gericht resultaten boeken.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op gebied van SEO, kom dan een kop koffie drinken en we nemen uw vragen en wensen door. SEO specialist gezocht behoort dan tot de verleden tijd.