SEO specialist

Een website laten scoren in Google is iets dat mijn bloed sneller doet stromen! Gedreven als ondernemer, met een passie voor SEO, gericht op jouw internet doelstellingen.  Als dit je aanspreekt, kom dan eens op de koffie of neem gewoon contact met mij op.

De kracht en ervaring van een SEO specialist

Wanneer ben je een SEO specialist? SEO is niet alleen het technisch begrijpen en kunnen toepassen van deze technieken. Een specialist, of expert, verdiept zich in jouw bedrijf en doelstellingen als ondernemers. Om vervolgens heel gericht aan de slag te gaan om deze te realiseren met het toepassen van SEO. Zelf ben ik al sinds 2004 bezig met de vindbaarheid op internet van diverse bedrijven, waaronder de telecombedrijven waar ik destijds zelf als directeur verantwoordelijk was voor zowel online als offline marketing. Vanaf 2004 ben ik gegrepen door online marketing en SEO.

Al snel zag ik wat een goede SEO strategie voor een website en bedrijf kon betekenen. Nu vele jaren later heb ik al vele bedrijven, MKB bedrijven en zelfstandig ondernemers, mogen helpen. Ben jij een ondernemer die deze schoen past, neem dan eens contact op. Ik pas voor grotere bedrijven, de reden is eenvoudig. Ik wil graag met de eigenaar sparren en een strategie uitzetten. Wil je een SEO specialist inhuren voor op locatie, dan breng ik je in contact met een collega.

Wil jij een succesvolle website die hoog scoort in Google, extra bezoekers aantrekt en converteert dan is het aan jou. Durf jij het aan! Een telefoontje voor een afspraak is snel gedaan.

Resultaat? vraag een SEO expert

Freelance SEO specialist inhuren

Laat los dat je website geld kost, laat je website geld en waarde voor je genereren door meer relevante bezoekers, meer conversie en lead aanvragen of verkopen. Huur een SEO specialist in die met je samenwerkt, je helpt en kennis deelt. Zodat je zelf kunt bepalen welke rol je interne organisatie vervult of gaat vervullen en welke rol en of taken bij mij als SEO specialist blijven.

Ik wil een SEO specialist inhuren een SEO scan aanvragen SEO advies op maat een kop koffie drinken

De complexiteit van SEO

Als pionier in SEO in de begin jaren kan ik je als SEO specialist vertellen dat het hoog scoren in Google complex kan zijn. Er zijn namelijk factoren die we niet in de hand hebben. De wereld van Google zoals;

 • Het algoritme, Google heeft een eigen algoritme. Dit algoritme bepaalt welke websites op basis van zoekresultaten getoond worden nadat de zoekopdracht is ingevoerd in de zoekmachine. Er is veel bekend maar zeker niet alles. Het meten van resultaten is een continue proces evenals de ontwikkelingen op SEO gebied.
 • De factoren binnen het algoritme die medebepalend zijn voor je succes, er zijn zo’n 250 factoren die hierin een rol spelen als we onze vrienden van Google mogen geloven. Ze zijn allemaal onder te verdelen in categorieën, te weten;
  • Techniek
  • Content
  • Autorieit (vaak verkregen door inzet linkbuilding)
 • De bouw van je website, het design en hosting hebben ook invloed op de vindbaarheid.

Een complete aanpak of onderdeel

Als SEO expert kan help ik relaties in een totale aanpak of onderdelen die men uitgevoerd wil zien. Zoals;

 • SEO scans, of te wel technische SEO analyses
 • SEO strategie
 • Keyword analyses
 • On-page optimalisatie
 • Linkbuilding strategie, intern en extern
 • Technische optimalisatie
 • Concurrentie analyses
 • Eigen inzichten die van belang zijn voor het laten scoren van jou website

Regio Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen

Vanuit ons kantoor in Zeeland helpen we veel relaties. Met een focus op de regio Den Bosch – Oss – Uden – Eindhoven – Nijmegen. Ook daarbuiten hebben we relaties die via mond tot mond bij ons zijn gekomen.  Tot in Frankrijk en Zwitserland, hierbij help ik vooral op afstand. De regio focus is vooraal omdat ik met jou aan tafel wil, persoonlijk contact is waar ik voor wil staan en afstand maakt dat lastig.

Maak gewoon een afsrpaak

Wilt jij succesvol en serieus aan de slag met SEO? Als SEO specialist wil ik je leren kennen, wat je doelen zijn, waar je voor staat en bespreken hoe we die doelen gaan bereiken.  Bel 06-24386088 of vul het contactformulier in.

Ik wil een afspraak