SEO specialist Magento webshops

Een SEO specialist Magento webshops is door een door bekend met Magento als platform. Hij of zij weet meer dan alleen de toepasbaarheid van SEO. SEO voor webshops is net weer anders dan SEO voor websites. Heb jij een Magento webshop en je wilt een Magento SEO specialist inhuren? Dan help ik je graag. Als SEO expert werk ik samen in een TEAM van SEO specialisten binnen Kwaaijongens. Binnen Kwaaijogens hebben we Magento specialisten op gebeid van Design, programmering en hosting. Hierdoor kunnen wij onze relaties optimaal helpen om hun doelstellingen te realiseren. Wilt u, jij, topposities in de zoekmachines bereiken met conversie. Kom dan eens op de koffie.

Ook een platform als Magento kent de onderdelen voor SEO, en het is belangrijk dat al deze onderdelen worden aangepakt om de gewenste resultaten na te streven. Natuurlijk ligt daarbij e.e.a. af van aanpak, tijd en beschikbaar budget. Ik leg u graag uit hoe.

Magento specialisten, het netwerk van Kwaaijongens

Kwaaijongens is een netwerk van specialisten met passie voor ieder zijn eigen onderdeel. Onze samenwerking maakt dat onze relaties het beste krijgen vanuit ieder deelgebied. Wij zijn er om te helpen, dat is waar bij voor staan. Wilt u geholpen worden. Bel dan of mail.

Magento & SEO

Magento & SEO is een goede combinatie, met de juiste in een partner in SEO en meer kunt u goede resultaten bereiken. Ik ga u geen verhaal vertellen, of pakket verkopen. Kijk dan aub even verder. Zoekt u een sparringpartner in online marketing die vanuit eigen visie met u meedenkt en u ook aan het denken zet dan bent u aan het juiste adres. Ik leg u graag uit hoe ik, wij, uw Magento webshop optimaliseren.

Welke onderdelen komen erbij kijken, wat wordt van wie verwacht om het beste resultaat na te streven. Dat is waar ik als Magento SEO specialist binnen Kwaaijongens voor sta. Samen met Siem en Robert buig ik mij over de vraag wat te doen om uw, jouw, webshop succesvol te laten worden/zijn.

SEO onderdelen voor Magento

SEO voor Magento is ook onder te verdelen in een aantal hoofdcategorieën, waarbij velen het weer anders betitelen. Eenvoudig en voor iedereen begrijpbaar gezegd komt het hier op neer.

 • Content optimalisatie
 • Techniek / code optimalisatie
 • Linkbuilding
 • Hosting

SEO analyse

Een SEO analyse afgestemd op uw Magento omgeving, doelgroep, markt en concurrentie. In dit onderzoek of analyse nemen we de hele Magento webshop onder de loep om te zien waar verbeterpunten liggen. Dit onderzoek of analyse kent de volgende onderdelen.

 • Zoekwoorden -zinnen analyse
 • Code analyse
 • Content opbouw
 • Link analyse
 • Concurrentie analyse
 • Social media analyse
 • SEO visie tussen 3 online marketeers binnen Kwaaijongens

u wilt direct pragmatisch aan de slag
Dat kan hoor, het komt voor dat u al behoorlijk wat tijd en ook investering in uw webshop hebt gedaan zonder het gewenste resultaat. Ik voer dan een SEO check uit op hetgeen er al is gedaan en leg deze over het plan van aanpak dat er al ligt. Op basis van de bevindingen gaan we daar aan de slag waar de meeste winst is te behalen met de gewenste resultaten voor ogen.

Magento SEO specialist in uw regio

Als Magento SEO specialist richt ik mij op de regio. Voor mij is dat; Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Nijmegen waarbij ik natuurlijk ook de kleinere plaatsen als Oss, Uden, Veghel, Malden, Wijchen, Veldhoven en omliggende plaatsen meeneem. Ik geloof in persoonlijk contact, sparren en ik wil graag binnen een half uur bij u, jouw, aan tafel kunnen zitten om SEO aan te pakken.