SEO Specialist Mill

SEO Mill, of SEO specialist Mill is waar u op zocht? Of mogelijk een zoekzin waarbij mijn website werd getoond. In de zoekresultaten van Google vond u mijn presentatie terug en besloot u door te klikken op basis van de meta-description die Google toont in haar resultaten. Welkom als u op zoek bent naar een SEO specialist die u kan helpen met het hoger laten scoren van uw website in de zoekresultaten van Google.

Wat is nu SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization en als dit goed wordt toegepast binnen uw website, webshop dan staat u met de juiste zoekopdrachten hoog in Google waardoor u meer bezoekers naar u toe trekt. SEO is noodzakelijk wilt u online scoren met uw website. Waar jaren geleden alleen de grotere bedrijven zich met SEO bezig hielden is het nu zaak van ons allen. Mijn naam is Eric Reuser en ik ben eigenaar en lid van Kwaaijongens, een platform/netwerk van specialisten die ondernemers helpen hun doelen te realiseren. Op het web en daar buiten. Als SEO specialist en internet strateeg voor MKB Nederland kunt u mij inhuren om voor uw bedrijf of website SEO toe te passen.

Jaren geleden ben ik als het ware bevangen door het internet, hoe een succesvolle internet strategie uit te zetten en met name het onderdeel SEO binnen online marketing. Ik zit graag met regionale bedrijven aan tafel om met gebundelde kennis, enerzijds vanuit de uw business en mijn kennis van online marketing een strategie uit te denken en deze vervolgens toe te passen.
Om tot deze strategie te komen voer ik eerst een analyse uit van uw bedrijf, uw website en kijken we naar de zoekwoorden, zoekzinnen waarop u gevonden wilt worden. Daarnaast nemen we uw concurrenten door en stellen we doelstelling. Deze stap maakt inzichtelijk hoe we de praktische invulling op gebied van SEO opzetten. We kijken naar de rolverdeling en hoe, indien gewenst, kennis wordt overgedragen naar mensen binnen uw bedrijf. U kunt mij ook gewoon inhuren voor een aantal uren per periode met een minimum van 4 uur per maand. SEO kost een investering in tijd en kennis. Als SEO specialist is het mijn passie om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en pas ik deze dagelijks toe voor diverse relaties.

SEO Scan

Als u wilt kan ik voor u een korte SEO scan uitvoeren waarin ik u vrijblijvend een aantal praktische tips aanreik waarmee u zelf aan de slag kunt. U kunt mij natuurlijk ook vragen een SEO check te doen waarin ik uw hele website analyseer gericht op uw zoekwoorden, de content, de structuur, techniek, hosting en concurrentie. Om zo een gedegen en pragmatisch rapport te ontvangen. Aanvullend kunnen we dan een afspraak inplannen waarin we de SEO strategie bespreken om vervolgens te bepalen hoeveel tijd per maand ik aan SEO voor u mag besteden.

Binnen de SEO aanpak spreken we over een aantal onderdelen zoals:

  • On-page, uw content, navigatie structuur en overige inhoud van uw website
  • Off-page, linkbuilding naar uw website via diverser kanalen
  • Techniek, de code van uw website, de hosting, gebruikte technieken

Ik leg u graag uit hoe ik binnen de verschillende onderdelen voor u aan de slag ga en welke onderdelen qua prioriteit aangepakt dienen te worden. Dit kan vanuit een SEO advies of uitvoerend. Uitvoerend waarbij ik direct aanpassingen doorvoer of ik samenwerk met uw bouwer, hosting partij van de website. Mocht u de voorkeur hebben alles in één hand te hebben kunnen wij vanuit Kwaaijongens dit helemaal voor u invullen. Wie wij zijn? Zie kwaaijongens.

Een SEO expert of specialist werkt volgens de richtlijnen van Google en houd zich hier ook aan, een blackhat SEO of ander trucs die nu door Google niet altijd worden opgemerkt. Eerlijkheid duurt het langst, zo sta ik hierin en daar houd ik mij aan. Wilt u anders, kijk dan aub verder. Wilt u op een correcte wijze SEO aanpakken. Kom eens op de koffie of ik kom naar u en leg u graag uit hoe en wat.

SEO voor bedrijven in Mill en omstreken

SEO voor bedrijven in Mill, Sint Hubert, Wanroij, Wilbertoord, Langenboom en Haps ligt binnen mijn handbereik. Ik graag persoonlijk aan tafel en werkt het liefst met bedrijven in de regio. Met deze pagina dus gericht op uw regio. Wilt u meer weten. Wilt u succesvol zijn op internet. Dan is de keuze aan u.