Vind nieuwe klanten en genereer meer verkopen met SEO

Met bovenstaande “onliner” op 1 woord na wil Google u graag overtuigen om AdWords in te zetten. U krijgt vaak nog een advertentiebudget van Google cadeau. De combinatie van AdWords en SEO is heel goed. Het één kan het ander versterken. Zo krijgt u met de inzet van AdWords direct resultaat en inzicht in de zoekwoorden waarop u target. Alleen AdWords stopt op moment dat u ook stopt met betalen. Bij SEO is dit wel anders. Een SEO geoptimaliseerde website werkt voor u door, ook al besluit u op enig moment minder te willen investeren. Vaak neemt het juist toe omdat u ziet dat SEO resulteert in hoger posities, meer bezoeker en meer conversie.

Zorg dat SEO uw bedrijf online zichtbaar maakt.

Voor vooral kleine en middelgrote bedrijven is de zoektocht naar nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten heel belangrijk. SEO specialisten kunnen u daar heel goed bij helpen. Als SEO specialist laat ik u graag zien hoe SEO uw bedrijf en zichtbaarheid op het internet zal vergroten.

Zet SEO vandaag nog in om groei te realiseren.

SEO of te wel zoekmachine optimalisatie inzetten loont, veel bedrijven zijn u al voorgegaan. Doe het wel in uw eigen website en niet via allerlei trucs erbuiten. SEO kost tijd, aandacht, analyseren, bijschaven en uitbouwen van uw content in uw website. Door dit bijvoorbeeld te doen in combinatie met SEA (AdWords) bent u direct zichtbaar en kunt u SEO opbouwen op de zoekwoorden zodat u uw AdWords campagnes kunt opschuiven of afbouwen. Ik moet zeggen dat AdWords, mits goed ingericht. Overigens een vakgebied apart. Welk ik graag met collega SEA specialisten voor u invul. Hele goed resultaten kan realiseren vooruitlopend op de SEO onderbouwing.

SEA versus SEO

SEA versus SEO hoor je vaak terug. Immers Google zelf deelt graag vouchers uit voor AdWords om u te overtuigen om hiermee aan de slag te gaan. Een geweldige manier om uw omzet te verhogen zeggen ze dan, en die van Google zelf natuurlijk. U kunt immers direct de aandacht trekken en zorgen dat uw bedrijf online wordt opgemerkt. Klopt, alleen is heb beknopte budget er snel doorheen dat Google u uitdeelt. SEO daarentegen betekent niet direct omzet voor Google, ook u zult vaak even geduld moeten hebben. De investering gaat in deze voor de fanfare uit, of zoiets. Maakt ook niet uit. Waar het om gaat is dat de inzet van SEO in uw website stabiliteit brengt mits correct opgezet volgens de richtlijnen van Google. Ook hierin bepaald u het budget. Afhankelijk van uw website, content, gebruikte techniek en meer is de tijdlijn tot hoge posities in de zoekmachines voor handen.

SEO en mijn rol als SEO specialist

SEO en mijn rol als SEO specialist hangt heel erg af van hetgeen we willen bereiken en met welk beschikbaar budget, wel of geen interne beheerder van uw website. Ik leg u duidelijk uit wat SEO inhoud en hoe we dit kunnen inzetten. Wat u zelf kunt doen of juist niet. Ik ken geen SEO pakketten, wel dat ik ze voor u kan beschrijven. Het is namelijk afhankelijk van hoeveel tijd ik periodiek aan uw website of aan SEO ondersteuning mag leveren die bepalen wat we inzetten. Daarbij kijk ik altijd resultaat gericht.