SEO coach MKB

Een SEO coach MKB is een SEO specialist die zijn kennis met je deelt zodat jij gericht met je website en de vindbaarheid daarvan aan de slag kunt. SEO is mijn passie, die ik graag deel vanuit mijn rol als SEO coach voor het MKB. Juist jij als MKB ondernemer bent mijn doelgroep. Jouw passie voor je bedrijf en mijn passie voor SEO is de basis voor een optimale samenwerking. Natuurlijk kun je mij inhuren als SEO specialist en werk ik voor je in je website. Je kunt er ook voor kiezen dat ik mijn SEO kennis met je deel. Samen met jou de strategie bepaal, je richting geef, help je focus te bepalen en hoe je SEO technisch aan de slag gaat in je website of webshop. En de vele andere kanalen waar we naar op verkenning gaan. Als coach ben ik jou vraagbaak, niet alleen tijdens de SEO coaching sessies. Ook buiten de sessies om ben ik je helpende hand op SEO via telefonische ondersteuning.

SEO coach MBK, een vak apart

SEO is een vak, de tijd dat veel zoekwoorden opnam in je website, linkbuilding inkoopt via pakketten en andere trucs is voorbij. Gelukkig maar want SEO op basis van trucs is tijdelijk. Stap niet in de valkuil voor de snelle resultaten of een no cure no pay SEO strategie. SEO is één, conversie is twee. En beiden gaan hand in hand vind ik als coach. Door mijn vraagstelling en jouw expertise van product, dienst en doelgroep help ik je in je SEO aanpak. Door gebruik te maken van SEO coaching sessies waarbij ik op een whiteboard direct e.e.a pragmatisch voor je uiteenzet weet je wat je te doen staat. Je maakt ter plaatse een foto en hebt je SEO blauwdruk voor ogen.

Een goede SEO coach is ondersteunend en positief

Een SEO coach geeft je ondersteuning en neemt je mee in de ontwikkeling van een SEO strategie op maat voor jouw bedrijf. Juist deze ondersteuning maakt een SEO coach waardevol voor je. Een goede coach geeft je feeback op jouw kijk in strategie en marktbenadering. Helpt je wanneer je vastloopt en legt uit waar je op moet letten bij je aanpak van SEO.

Een goede SEO coach geeft je inzicht.

SEO coaching is in mijn ogen maatwerk. Oplossingen die voor iemand anders werken hoeven voor jou niet de juiste te zijn in de aanpak van SEO. Natuurlijk zijn er onderdelen die terugkomen bij SEO. SEO bestaat immers uit een drietal basis elementen. On-page, off-page en techniek. Dit komt in onze sessie uitgebreid aan de orde. Alleen is het begrijpen van SEO niet de sleutel tot succes. Juist het onderscheidende van jouw bedrijf, de aanpak, je marktbenadering in combinatie met de drie SEO elementen maken dat jij succesvol zal zijn met je SEO aanpak. Juist in onze SEO coachingsgesprekken gaan we op zoek naar de strategie die bij jou en jouw bedrijf past. Als zaken niet bij je passen hou je ze niet vol, er zijn meerdere wegen naar Rome, dat is ook zo binnen SEO.

Een goede SEO coach stelt je de vragen die je aan het denken zet.

Goede vragen stellen lijkt zo eenvoudig, ook als SEO coach. Maat dat is zeker niet zo, we gaan op ontdekkingsreis waarin ik je vragen stel om je aan het denken te zetten. Je antwoorden en lichaamstaal zijn voor mij noodzakelijke details die zorgen dat we de juiste zaken boven krijgen. Een goede vraag komt precies op juiste moment naar voren. De vraag en moment zorgen ervoor dat je gaat nadenken. Dat is precies het proces naast de technische invulling die ik wil bereiken bij je. Door deze aanpak beklijft SEO coaching en ga je verder. Het is mijn doel dat je praktisch aan de slag kunt met SEO en dat je een helpende hand achter de hand hebt waaraan je gerichte SEO vragen kunt stellen.

Vraag een SEO coaching sessie aan

Wil jij een sessie met mij als SEO coach MKB voor een succesvolle aanpak in SEO. Bel of mail mij en we maken een afspraak voor een SEO coaching sessie.

Als SEO coach MKB binnen het netwerk van Kwaaijongens, team SEO specialisten MKB, richt ik mij op bedrijven in de regio van Den Bosch, Oss, Uden, Veghel, Nijmegen en Eindhoven. De reden hiervoor is dat de reistijd niet langer dan een half uur is en we snel met elkaar aan tafel kunnen. Nee, ook bedrijven buiten deze regio zijn van harte welkom en kan ik ook tot mijn relaties rekenen. Alleen is het wat lastiger plannen. Vandaar mijn regio voorkeur. Waar wacht je op, bel je SEO coach vandaag nog!