SEO voor ZZP

SEO voor ZZP website

Is SEO voor ZZP wel haalbaar? Het antwoord is ja, SEO voor een ZZP’er is heel goed in te zetten en betaalbaar te houden. Wat is betaalbaar, volgens mijn moet het zo zijn dat hetgeen je investeert minder moet zijn dat dat je ermee verdiend. De verhouding van wat acceptabel is bepaal je zelf als ZZP’er. Aangezien je zoekt op SEO voor ZZP neem ik aan dat je op de hoogte bent waarvoor SEO staat (zoekmachine optimalisatie). Door SEO slim aan te pakken is hoog scoren in Google goed realiseerbaar. Sterker nog, je kunt hier door goed SEO advies of SEO coaching zoals ik het noem veel zelf in betekenen waardoor je investering overzichtelijk blijft.

Als ZZP’er investeren in SEO levert meer omzet op!

Een website is niet meer weg te denken, zeker voor een ZZP’er is het van belang om goed vindbaar te zijn op het internet. Gericht op je doelgroep en de diensten die je levert. Vaak is dit ook nog regionaal. Deze combinatie maakt dat je met SEO lokaal zeer goed scoort in Google. Dit is echter pas stap 1, je website bezoeker moet vervolgens wel contact opnemen. De conversie naar een email, telefoontje of contactformulier. Als dit achterwege blijft dan blijft het rendement op investeren in SEO achter.

SEO advies, ook voor kleine bedrijven en zelfstandigen

Ik geef graag SEO advies aan ondernemers van kleine bedrijven en of zelfstandigen, gewoon om te helpen. Ons Kwaaijongens netwerk bestaat ook uit zelfstandigen die gezamenlijk elkaar helpen. Gezamenlijk staan we vanuit onze passies en specialismen klaar om zelfstandigen, klein mkb en grote bedrijven te helpen in het profileren op internet. Dus online, ook off-line helpen wij bedrijven bij hun presentatie en marketing strategie. Wil jij een helpende hand, kom gerust eens op de koffie.
Als SEO expert help ik je graag en kunnen we kijken hoe we e.e.a. volgens een budget inrichten.

Wil jij meer omzet? Zet SEO voor ZZP in!

SEO is in basis niet heel complex, tenminste als we kijken naar hetgeen je zelf kunt doen of in combinatie met een SEO coach of adviseur in SEO. SEO kan lastig zijn omdat je het al druk hebt met alles dat bij je bedrijf komt kijken. Zo doe je mogelijk zelf je administratie, verkoop, service, inkoop en meer. En je hebt maar 40 tot 80 uur per week te besteden. SEO ondersteuning kan dan zeer wenselijk zijn.

SEO voor ZZP website (in Brabant)

Heb jij vragen of ben je overtuigd dat SEO voor jouw website het verschil kan maken en je bedrijf is gevestigd in de regio van Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen of Eindhoven dan spreek ik als SEO specialist graag met je af. We zitten dan in een straal van ongeveer een half uur van elkaar af en dat maakt persoonlijk contact wel zo makkelijk. Twijfel je nog, vraag eens een vrijblijvende korte SEO scan aan. Je krijgt van mij praktische SEO tips terug.