SEO impact analyse

Met een SEO impact analyse wordt inzichtelijk gemaakt waar jouw website staat als het gaat om SEO. In de analyse kijk ik naar de 3 de onderdelen die vallen onder zoekmachine optimalisatie. Welke impact deze onderdelen hebben in relatie tot de positionering van jouw website in zoekmachines als Google.

De impact analyse kijkt naar;

 1. Techniek
 2. On-page (content)
 3. Off-page (linkbuilding)

Met de SEO impact analyse heb je binnen enkele dagen een rapportage beschikbaar. Dit SEO rapport beschrijft welke onderdelen aangepakt dienen te worden. En hoe ze aangepakt dienen te worden. Het is fijn als je weet waar het aan ligt. Nog beter als je weet wat en hoe je ermee aan de slag moet. Vervolgens kun je zelf of met behulp mijn ondersteuning gericht aan de slag in en aan je website.

De SEO impact analyse gaat verder;

 • Waar liggen je kansen?
 • Hoe ziet het zoekgedrag eruit; kijkend naar volumes en intentie achter zoekopdrachten?
 • Wat doen je concurrenten, wat is het resultaat?

Ik wil een SEO impact analyse

De onderdelen hebben allemaal hun plaats in het SEO impact analyse rapport waarmee de uitvoering opgestart kan worden tot succes. Naast deze rapportage kan ik je helpen bij de aanpak door invulling van SEO coaching. Of kan ik periodiek, per maand, de uitvoering zelf voor je invullen.

Denk daarbij aan;

 • Het opzetten van een content strategie
 • Het uitvoeren van de adviezen en punten
 • Het samenwerken met, en aansturen van betrokken partijen
 • Het bewaken van kwaliteit en voortgang
 • Het rapporteren van resultaten

Wil jij weten waar je staat met jouw website? Wil je weten wat je moet doen om beter te scoren in Google? Wil je weten waarop je zou willen scoren in Google? En hoe je een betere conversie kunt behalen? Neem dan vrijblijvend contact op en durf te vragen.

Werkzaam in regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven

Als SEO specialist en voor SEO coaching richt ik mij op bedrijven in de regio waar ik woon en werk. Persoonlijk contact, korte lijnen in communicatie, uitvoering en rapportage doe ik liefst bij elkaar aan tafel. Op het moment dat je verder weg zit wordt dit lastiger, vandaar mijn focus. Binnen een half uur bij elkaar aan tafel is voor mij een max.