SEO voor administratiekantoor

Je hebt een administratiekantoor en je vraagt je af of het inzetten van SEO (zoekmachine optimalisatie – Search Engine Opimazation) je helpt om nieuwe klanten aan te trekken? Het antwoord daarop is simpel, ja dat kan heel goed. Wil jij hoge posities in de zoekmachine van Google zodat potentiële klanten jouw website vinden. Dan is het inzetten van SEO noodzakelijk. Zeker als blijkt dat je concurrenten er wel staan en jouw website / bedrijf niet te vinden is. Onbekend maakt immers onbemind. De vraag is waar ga je investeren als regionaal georiënteerd administratiekantoor. Blijf je offline, in kranten of tijdschriften adverteren of ga je zorgen dat je structureel hoge posities in Google bereikt met het inzetten van SEO binnen jouw website.

Gericht SEO advies voor jouw kantoor

Als freelance SEO specialist of SEO expert werk ik graag regionaal en met eigenaren of directie van bedrijven in het MKB samen. Voorafgaand aan een SEO aanpak kan ik een SEO check uitvoeren zodat we duidelijk voor ogen hebben waar het aan schort binnen de website of daarbuiten. Alle onderdelen van SEO neem ik hierin mee. Een beknopte praktisch SEO scan voer ik vrijblijvend voor je uit, gericht op je domein, een zoekwoord combinatie en de techniek van je website. Je krijgt van mij een aantal praktische punten terug waar je direct mee aan de slag kunt. Wil je een gedegen aanpak op gebeid van SEO dan maken we een afspraak en nemen we je doelstelling door. Vervolgens ga ik aan de slag met een uitgebreide SEO analyse waarin ik een zoekwoorden onderzoek, concurrenten analyse en technische analyse van je website meeneem. Vanuit deze bevindingen in combinatie met antwoorden op vragen als je doelstelling, doelgroep en meer zet ik een SEO strategie of te wel online strategie op.

SEO specialist werkzaamheden

Wat zijn de SEO specialist werkzaamheden? SEO bestaat uit verschillende onderdelen al we dit proberen te categoriseren. Daarbij moet je denken aan;

  • On-page, inhoudelijke content in je website
  • Off-page, de linkbuilding via diverse kanalen naar je website
  • Techniek, de opbouw, programmering en hosting van je website

Bovenstaande 3 hoofd categorien geven in hoofdlijnen aan waar ik mee aan de slag ga. In relatie met de opgezette SEO strategie werken we structureel aan het verbeteren van je website en de bijbehorende zoekresultaten.

Durf te kiezen
Durf te kiezen heeft vooral te maken met het kiezen van de zoekwoord combinaties, de zoekzinnen zeg ik wel eens. Of in ons technisch jargon, de long tail zoekopdrachten. Velen geven alleen de voorkeur aan short tail of te wel de containerwoorden zoals, administratie, of administratiekantoor. Ik ben van mening dat juist de combinatie maakt dat u goed gaat scoren. Hoe? Daar ga ik graag in een persoonlijk gesprek met u dieper op in.

SEO specialist in de regio

Als SEO specialist werk ik graag in de regio en richt ik mij op de driehoek van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen met plaatsen daarbinnen als Empel, Rosmalen, Oss, Uden, Veghel, Wijchen, Schaijk, Zeeland en meer. Wil jij samenwerken met een SEO expert uit jouw regio, pak de telefoon en maak een afspraak. Ik laat je zien hoe succesvol je kunt zijn door de inzet van SEO voor jouw administratiekantoor.